Eesti Arvutispordi Liit

Eesti Arvutispordi liidu tasuta veebipõhine koolitusprogramm

Eesti Arvutispordi liidu tasuta veebipõhine koolitusprogramm annab noortele võimaluse areneda e-spordi, ettevõtluse ning tehnoloogia valdkondades.

Eesti Arvutispordi liit korraldab alates 10. detsembrist aastapikust koolitusprogrammiv, kuhu on kutsutud oma teadmisi jagama mitmed IT- ja e-spordi asjatundjad üle Maailma. Koolitused on pühendatud erinevatele e-sporti puudutavatele teemadele ning nende eesmärk on anda noortele teadmisi ning visiooni võimalustest, mis leiavad aset niivõrd kiirelt arenevas valdkonnas.

Kokku toimub seitse õppemoodulit ning programm lõpeb eksamiga, mida läbides saab iga osaleja vastava tunnistuse. Nii registreerimine kui ka kogu õppetöö toimub veebikeskonnas https://edueasl.ee/.

18. detsembril toimub Narva Kolledžis ka programmi tutvustav tasuta infopäev, kus saab lisaks kuulata huvitavaid ning asjalikke esinejaid,proovida kätt erinevates arvutimängudes ja osaleda töötubades e-spordi teemadel. Registreerida infopäevale saab veebilehel: https://edueasl.ee/edueasli-infopaev/

Koolitusprogrammi toetab Rahandusministeerium läbi Ida-Viru maakonna ettevõtluse ning inimeste tööalaste oskuste mitmekesistamise toetuse.

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin