Eesti Arvutispordi Liit

Ropz liitus Faze’iga

Ropz liitus Faze’iga

Pärast viite aastat Mouz’is liitus Eesti e-sportlane Robin “ropz” Kool USA e-spordi klubiga Faze.

“2022. aasta algab minu jaoks täiesti uue peatükiga, ma liitun FaZe-ga. Olen väga elevil, et seda uut seiklust alustada ja ma loodan alati teie toetusele,” teatas Ropz Instagramis.

Meedias kõlasid juba detsembris teated, et ropz liitub kas FaZe’i või G2’ga. FaZe’i näol on tegemist CS:GO edetabelis maailmas 9. kohal asetseva meeskonnaga. Klubi sõnul kestsid pingelised läbirääkimised umbes kuu aega ning ropz sai rohkelt pakkumisi ka teistelt e-spordi tiimidelt.

Mouz’is võistles ropz pea viis aastat ning oli oma meeskonnas üks tugevamaid mängijaid. Siiski meeskonnakaaslaste ebaühtluse tõttu jäid nende aastatega suuremad tiitlid ropz’il saamata. Vaatamata sellele oli eestlane 2020. aastal HLTV CS:GO parimate mängijate reitingus 7. kohal.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin